5 Avantatges de les cuines americanes

5 Avantatges de les cuines americanes
Valora este articulo

Cuina americanaMolts apartaments construïts a la costa disposen de cuina americana. Tradicionalment, aquest tipus de distribució s’accepta en aquest tipus d’habitatge, però no se sol veure amb “bons ulls” en els pisos considerats de primera residència. No obstant això, encara que se li atribueixen nombrosos inconvenients, des Api.cat et mostrarem els seus avantatges, que les té, i que també són molt interessants.

1. Un espai per compartir

 Les cuines americanes són aquelles que estan unides al saló formant un sol ambient. L’inconvenient que, a primera vista, s’associa amb aquest tipus de distribució és precisament aquesta unitat amb l’espai principal de la casa, on normalment es rep a la visites i el lloc en què les famílies passen la major part del temps. Però, al mateix temps, trobem la primera de les seves avantatges en aquesta disposició que connecta espais, ja que, el fet que el saló i el lloc on es cuina estiguin units, convida a la convivència i facilita la comunicació entre els membres de la família i amb les visites.

2. Més espai per moure

Si la cuina del teu pis de Sabadell no és una cuina americana, segurament, sigui quadrada o rectangular i, probablement, disposi de poc espai per moure i cuinar. Aquí, podem assenyalar un altre punt avantatjós de les cuines americanes: l’espai. No només per moure i cuinar, també per seure per menjar o conversar amb els familiars.

3. Més llum natural, menys despesa energètica

Cuina obertaLa cuina americana tenen més llum natural, ja que al no tenir espais dividits per una paret, poden gaudir de les finestres de la cuina, de la sala i del menjador. Gràcies a aquesta informació, essencial de les cuines americanes, gastaràs menys electricitat, ja que podràs fer servir les mateixes llums que encens per il·luminar la sala contigua.

4. Pràctiques i funcionals

Normalment, els mobles i electrodomèstics que es col·loquen a les cuines americanes es trien, sobretot, sota el criteri de la funcionalitat. Atès que només compta amb una paret, cal escollir el que realment sigui útil. Encara que, atès que la cuina americana sempre està a la vista, també és important l’estètica. Recorda que des del sofà, mentre veus la televisió, si gires el cap … aquí està la cuina!

5. Netes i ordenades

Aquesta “omnipresència” de la cuina, en certa manera, obliga a mantenir-la sempre neta i en ordre. La qual cosa, sol ser més senzill que en les cuines tradicionals, ja que, normalment compten amb menys espais i racons.

En definitiva, es pot afirmar que les cuines americanes són espaioses, pràctiques, netes, ordenades, lluminoses i que conviden a la convivència familiar. No està malament, no? Raons suficients per plantejar-se una reforma a casa.

Tens cuina americana? Quina opinió tens d’aquest tipus de cuina? Dóna’ns la teva opinió. Ens encantarà conèixer-la.

Foto: BIT Comunicación

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari