8 disfresses senzilles per donar la talla en els Carnestoltes de Sitges

8 disfresses senzilles per donar la talla en els Carnestoltes de Sitges
5 (100%) 1 vote

disfraces-carnavalEls carnestoltes de Sitges són una festa famosa a Espanya. És conegut per ser un dels carnestoltes amb major trajectòria. La festa de carnestoltes se celebra a Sitges des de fa més de 100 anys. Aquesta celebració té lloc durant les primeres setmanes de febrer, i aconsegueix atreure a la ciutat de Sitges un gran nombre de visitants.

El major problema sorgirà a l’hora de triar les disfresses per a carnestoltes a Sitges, ja que la festa dura en total dues setmanes i pot ser complicat no repetir model. A continuació, anem a donar-te 10 idees de disfresses diferents, originals i molt fàcils de preparar.

Carnestoltes de Sitges

La ciutat de Sitges està situada en la costa del sud de la Catalunya. Està situada en un entorn costaner, però muntanyenc, a 40 quilòmetres de la capital de la comunitat, Barcelona. Per la seva situació, és una ciutat turística, i en els últims anys s’ha observat una tendència creixent en el nombre de lloguer de pisos a Sitges, després d’un temps en el qual la crisi impedia el creixement del mercat.

Durant les dues setmanes que es perllonga la festa, els carrers de la ciutat s’omplen de desfilades de disfresses, concursos, balls i es realitza un circuit amb més de quaranta carrosses decorades. Les desfilades són un esdeveniment espectacular que se celebren durant tota la setmana i arriben a mobilitzar a 3.000 persones.

Disfresses fàcils de fer

La gent participa disfressada i els carrers de la ciutat s’omplen de festa i actuacions de música en directe en diferents punts de la ciutat. La tradició mana que no es repeteixi disfressa durant els dies de festa… perquè no se’t faci complicat, hem fet una llista dels 8 millors disfresses més senzills que pots fer tu mateix per no repetir vestit.

El material bàsic que anem a utilitzar es compon del següent:

- Caixes de cartró.

- Tisores.

- Cola.

- Grapadora.

- Pintures barates.

- Gots de plàstic.

- Cartrons.

- Zel.

Algun de les disfresses, a més, requereix algun material de casa, per la qual cosa és d’allò més senzill triomfar aquest any.

Peça de Lego

Necessites gots de plàstic, tisores, pintura de color blau i una caixa gran. A més, un jersei blau i uns pantalons vaquers. Si no tens cap caixa, sempre et pots acostar al supermercat i demanar una. La idea és que vagis dins de la caixa, traient el cap i els braços per forats. Es recomana la pintura blava perquè és més fàcil tenir roba d’aquest color.

- Retalla els forats per als braços i el cap.

- Pega els gots de plàstic amb cola en línia recta, com en les peces de llec.

- Pinta tot uniformement.

Boja dels gats

Per a aquesta disfressa necessites uns quants gatets de peluix que pots comprar en un basar per pocs diners, una bata, sabatilles d’estar a casa i una grapadora. La idea és engrapar els peluixos al voltant de la bata. Si es crida mentre s’acaricien, l’efecte és molt major.

Cub de Rubik

Aquesta disfressa és d’elaboració semblant al de peça de llec. Necessites una caixa de cartró gran, el més quadrada possible, tisores i pintures dels 6 colors de la galleda de rubik: taronja, vermell, blanc, blau, verd i groc.

- Retalla els forats per al cap i els braços.

- Pinta els quadres de la galleda com tu vulguis. Pots anar de galleda de rubik resolt o per resoldre.

Home a l’inrevés

Aquesta disfressa probablement és el més senzill de tots, encara que no per això perd la màgia. Solament necessites la teva pròpia roba i una roba interior de més. La idea és donar-li la volta a totes les peces de roba i posar-se també la muda per damunt. Senzill però reeixit. Tingues en compte que no podràs guardar gens en tota la nit.

Tippi Hedren en la pel·lícula “Els ocells”

Per a aquesta disfressa necessitaràs unes ulleres de sol, cartolina negra, tisores i zel. Si ets home, a més necessitaràs una perruca rossa.

- Retalla siluetes d’ocells en les cartolines.

- Pega les siluetes amb zel a la teva roba.

Raïm

Aquesta disfressa és simple, divertit i resolt. Solament necessitaràs globus de color verd i una grapadora.

- Infla un bon nombre de globus i engrapa’ls a la teva roba al voltant de tot el cos.

Jesús Calleja

Per a aquesta disfressa necessites unes botes de muntanya, uns pantalons amb diverses butxaques, una jaqueta de muntanya i una motxilla. Disfressa’t com un autèntic aventurer dels carnestoltes de Sitges.

Rodamón

Aquesta disfressa requereix roba vella, una mica de pintura de cara negra i un cartró de vi buit. La idea és vestir-se amb la roba arrugada i tacar-se la cara com si fora de brutícia.

Sitges s’ha consolidat durant els últims anys com a destinació turística important, compta amb unes infraestructures modernes, actualitzades i un gran volum de serveis de tot tipus i de qualitat. Sitges es troba a molt poca distància de Barcelona, que també ofereix un gran nombre de plans i té connexió de transport senzilla, per la qual cosa és una destinació molt accessible. En setmanes de celebració com el carnestoltes, acull a una gran quantitat de visitants de Catalunya i de la resta del país que arriben per gaudir de la festa. Esdeveniments com a est, i el festival de cinema que se celebra a la ciutat fan que s’hagi incrementat el nombre de venda de pisos.

 

Contacta amb API.cat i resol tots els teus dubtes sobre lloguer i venda de propietats a Catalunya