Guanya espai movent els mobles

Guanya espai movent els mobles
Valora este articulo

¿Moure’t per casa et resulta aclaparador? ¿El teu aspirador intel·ligent xoca sense parar amb els mobles? Guanyar espai a casa és possible agregant el pis del veí, tancant la terrassa o tirant els envans. Si aquestes opcions no són per a tu, ho aconseguiràs movent els mobles que ja tens, des d’Api.cat t’expliquem com.

Guanya espai movent els mobles

  • Per evitar ròssecs innecessaris fes un plànol previ. Dibuixa a escala i retalla la silueta dels teus mobles, i recol·loca’ls fins que estiguis conforme. Si el teu és la tecnologia, a la xarxa trobaràs aplicacions “planner” per Windows, iOS o Android en les quals podràs veure com quedaran els canvis.
  • No et limitis per la posició dels endolls o interruptors. Crida un professional i canvia’ls de lloc, o anima’t a instal·lar tu mateix regletes, és una solució fàcil i econòmica. Intenta que no es facin marrades del passadís a la terrassa o de la porta a la finestra, i situa al costat d’aquests passos mobles amb portes que s’obren poc, com l’aparador de la vaixella de les festes o una vitrina expositora.
  • Pregunta’t si tens algun moble innecessari: el seu lloc és fora de casa teva. Un sofà modular de dues places pot optimitzar-se separant els mòduls, dues butaques visualment pesaran menys i seran més polivalents. Considera el lloc que precisen les cadires al voltant de la taula, i si no et calen totes diàriament reparteix-les per altres peces, ja les ajuntaràs per a una ocasió especial.
  • Hi ha mobles que permeten un ús plural, com una chaise longue: conversa, lectura o migdiada. Una taula de menjador pot servir per estudiar o treballar. També un puf pot ser un seient i exercir de tauleta auxiliar amb una manta i una safata. Els mobles pegats al sòl donen sensació de pesantor, afegeix-los unes potes.

Guanya espai movent els mobles

  • Amaga les cadires de tisora en un armari, un reposapeus dessota un llit, o un puf sota una tauleta. El telèfon o el televisor poden penjar-se de la paret si cal. En les prestatgeries col·loca els objectes visualment més pesants en la part més baixa, i deixa la de dalt per altres més lleus separats entre si, donarà un aire de lleugeresa.
  • Si tens dos ambients separats per un element mural, tal vegada sigui el moment d’eliminar-lo. Aconsegueix el mateix efecte jugant amb les tapisseries o amb diferents pintures. Una catifa gran delimita l’ambient sense consumir espai. També la il·luminació pot separar, engrandir i donar calidesa. Assegura’t de no bloquejar la llum natural amb el mobiliari.
  • En moure mobles o quadres potser descobrim que el sol ha descolorit la paret i queden marques. Si pintes tria colors clars, donen sensació d’amplitud. Els vinils decoratius ofereixen divertides opcions. I recorda que per moure un moble pesat fàcilment sense espatllar-ho ni ratllar el sòl, una manta o unes rodanxes de patata són la solució.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari