Les cinc millors ‘apps’ immobiliàries per a iPhone i iPad

Les cinc millors ‘apps’ immobiliàries per a iPhone i iPad
Valora este articulo

Ningú discuteix avui dia el volum de negoci que generen les ‘apps’. Els espanyols es descarreguen quatre milions diàries d’aplicacions per a dispositius mòbils. L’últim informe de ‘The App Done’ assenyala que cada espanyol té una mitjana de 24 ‘apps’ al seu mòbil i 31 en a la seva ‘tablet’.  Si fa un parell de mesos, a Api.cat us vam oferir apps immobiliàries per als professionals, ara us seleccionem les que, al nostre parer, són les cinc millors apps immobiliàries per iPhone i iPad.

app

Per què necessites una ‘app’ com a agent immobiliari?

Pots ensenyar la teva cartera de propietats de manera més ràpida i adaptada a les necessitats dels teus clients. Dóna el mateix que el teu comprador busqui pis a Girona o una casa a Terrassa.

Crees un vincle més directe amb els teus compradors, ja que tenen els serveis que els ofereixes en el seu ‘smartphone’.
Diferències els teus serveis respecte a la competència en oferir un producte personalitzat i exclusiu.
Estar present en diferents canals i plataformes, la qual cosa et permetrà diversificar les vendes.
Aquí et deixem amb la selecció de les cinc millors apps immobiliàries per iPhone i iPad:
1. Magic Plan. Una de les aplicacions estrella per a un agent immobiliari. Permet mesurar espais amb la càmera de l’iPhone o iPad en pocs minuts. Segons la tenda oficial d’Apple, amb la app s’aconsegueix “mesurar, dibuixar i publicar el plànol interactiu sol fent fotos”. Ideal per a agents immobiliaris, arquitectes, tècnics d’habitatge.
Magic_Plan

2. Photo Measures. Aplicació que serveix per guardar mesures acompanyades de fotografies. L‘eina resulta ideal per prendre les mesures en qualsevol costat si et mudes de casa, llogues un pis o estàs moblant un habitatge. És una app gratuïta i també està disponible en espanyol.Photo measure
3. Carpenter’s Helper. Existeixen dues versions gratuïtes i una de pagament d’aquesta aplicació. A més de ser útil per als fusters, la utilitzen constructors o contractessis per executar i valorar projectes d’obres, reformes o rehabilitacions. Ideal per calcular mesures i convertir-les en unitats, com a metres quadrats o cúbics.
Carpenter's_helper
4. Puluwai Real Estate Search. Aquesta app està pensada per buscar propietats immobiliàries. Permet ordenar les seleccions per preu, ubicació… i a més mostra fotografies. En la versió per iPhone i iPad, ofereix informació jurídica relacionada amb el sector immobiliari.
Puluwai_Real_Estate

5. Llei d’Arrendaments Urbans. Aplicació molt pràctica per consultar el text que regula els arrendaments a Espanya. Encara que és de pagament (2,99€), dóna la possibilitat de consultar-la sense connexió a internet i enviar per correu electrònic un fragment de la normativa.Llei Arrendaments Urbans.Ley Arrendamientos Urbanos

Fotos: Applesfera

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari