Oportunitat única! ¡Preciós pis amb Spa!

Oportunitat única! ¡Preciós pis amb Spa!
Valora este articulo

Crear un spa a casaArribar a casa després d’un llarg i esgotador dia de treball i tenir l’oportunitat de submergir-te en un bany d’escuma a la llum d’unes espelmes aromàtiques, no és un luxe i sí un autèntic plaer per al cos i la ment. Així que, si vols saber com preparar un spa a casa teva, en Api.cat et donem alguns consells per a això.

On instal l’SPA?

Si el teu pis de Sant Cugat del Vallès compta amb una cambra de bany prou gran com perquè una part del mateix puguis destinar-lo a spa, perfecte. O, millor encara, si en el teu pis de Terrassa tens més d’un quart de bany, i pots reservar un d’ells per la teva spa casolà, genial. Qualsevol de les dues opcions seria vàlida, però si no, no et preocupis. Ens queda, la tercera possibilitat: podem utilitzar una habitació per als nostres tractaments de benestar que no requereixen banyera i el bany familiar només quan necessitem submergir-nos en un bany relaxant. Sempre hi ha una solució!

Quin tipus de mobiliari necessito?

La veritat és que, el bàsic per poder muntar un spa a casa no exigeix ​​massa en el que a mobiliari es refereix. Així, el més pràctic és que et facis amb una tauleta petita de plàstic i amb rodes perquè puguis moure ràpida i fàcilment. A més, hauria de tenir com a mínim un calaix per guardar el material que necessitis per a les teves tractaments i sessions: cremes, tovalloletes, olis, instruments de manicura i pedicura …

Si no els tens ja, col·loca uns penjadors per deixar una tovallola gran i el barnús, sota els quals pots deixar les sabatilles de pelfa. Com veus, tots els detalls importen.

Espelmes, encens i olis essencials

Espelmes, encens i olis essencialsEl benestar entra pels cinc sentits i un dels més sensibles, sens dubte és, l’olfacte. Crear un ambient que convidi a baixar pulsacions ia deixar de banda per uns minuts els problemes del dia és fonamental en un spa. Per això, pots triar entre la gran varietat d’espelmes aromàtiques que existeixen: de canyella, cítrics, vainilla, rosa … Pots anar canviant. Una altra opció són els olis essencials. Cada un té unes propietats específiques. Per exemple, el gessamí és sedant i el romaní té la capacitat d’estimular. Utilitza en cada moment el que més et vingui de gust.

Un atractiu reclam

Finalment, si estàs pensant a posar el teu pis en venda o lloguer, pensa que reservar una habitació o un dels teus cambres de bany per crear un spa a casa, no només és una gran idea perquè tu i la teva família ho pugueu gaudir sempre que vulgueu, al mateix temps, estàs augmentant el valor teva propietat i incrementant el seu atractiu.

L’API que s’encarregui de la venda o lloguer de la teva propietat sabrà treure-li el màxim partit al teu spa a casa.

Què et sembla la idea de crear un spa a la teva pròpia llar? Dóna’ns la teva opinió, ens encantaria conèixer-la.

Foto: BIT Comunicación

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari