Trucs barats per organitzar la cuina

Trucs barats per organitzar la cuina
4 (80%) 2 votes

La cuina és un dels centres neuràlgics de la llar, i si ets un cuinetes, probablement és el més important per a tu. Tenir-la sempre neta i ordenada és tot un repte, sobretot si es tracta d’una família amb fills, un pis compartit o una parella, quan algun dels dos membres rendeix culte a la teoria del caos. Però perquè l’ordre en la cuina no sigui un focus de discussions, a api.cat et donem alguns trucs barats per facilitar la seva organització. Dedica-li el teu temps a altres coses!

Fa uns dies parlàvem al blog de com posar a punt un pis per llogar, doncs pren nota d’aquestes idees perquè si les apliques en el teu pis de lloguer a Lleida, també guanyaràs punts.

1. El misteri de les tapes dels Tupperware

És igual que el misteri dels mitjons a la rentadora. Tu sempre poses el parell a rentar, però misteriosament, algun mitjó sempre acaba desapareixent. Hi haurà un monstre que se’ls menja? Doncs amb les tapes dels tupperware passa el mateix, sempre estan desaparellades i quan en necessites una en concret, trobar-la es converteix en una missió impossible. Per tenir-les sempre ben ordenades i espantar el monstre menja tapes de carmanyoles, col·loca darrere de la porta un classificador de tela com el que veus a la imatge. Fins i tot pots fer-la tu!

2. Jugar al tetris amb les tapes d’olles i paelles

Te’n recordes del tetris, oi? El joc que consistia a anar encaixant peces entre si. Doncs el mateix passa quan intentes guardar en un armari reduït diverses olles i paelles amb les seves corresponents tapes. La solució és tan fàcil que no t’ho pensaràs dues vegades abans d’instal·lar aquestes senzilles barres darrere de la porta de l’armari al teu pis de lloguer a Sabadell.

3. Els draps de cuina que tenen vida pròpia

Existeixen els clàssics ganxos que s’enganxen a la paret per subjectar els draps de cuina, però reconeix-ho… no són infal·libles. O al cap del temps es gasta l’adhesiu i cauen, o bé els draps rellisquen del ganxo i et passes més temps recollint-los del terra que una altra cosa. Un mètode infal·lible és clavar en la paret els clàssics tiradors de portes de la imatge, ja veuràs com no tornen a caure!

4. La mescla explosiva de sota l’aigüera

L’armari que sol haver-hi sota l’aigüera és una espècie de calaix de sastre on pots trobar-hi de tot; des de productes de neteja a guants, fregalls, el desembussador o l’espàtula mata mosques. Aquest senzill sistema d’ emmagatzematge et resoldrà el problema. T’animes a posar-ho a la teva casa a Girona?

5. Armaris grans… però poc útils.

Sembla inversemblant, però és bastant comú que el problema sigui tenir armaris grans. Bàsicament perquè per omplir-los i aprofitar l’espai no et queda una altre remei que apilar les coses unes damunt d’altres. Però això no és pràctic. Una solució és comprar les típiques prestatgeries de sobretaula d’oficina, i fer seccions dins del mateix armari.

6. La teva col·lecció d’espècies a mà i ordenada

Segur que en moltes ocasions has hagut de fer malabars per treure el pot d’espècies que estaves buscant del fons de l’armari… no sofreixis més, aquesta idea és molt pràctica i barata!

Què t’han semblat aquests trucs per organitzar la cuina?

Fotos 1, 3 y 4: Listotic

Foto 2 y 5: Domestically Speaking

Foto 6: Buzzfeed

Foto 7: Craftionary

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari