7 raons per les quals comprar un pis a Lleida

7 raons per les quals comprar un pis a Lleida
5 (100%) 8 votes

Razones por las que vivir en LleidaSi estàs pensat en comprar un nou habitatge i ets d’aquestes persones a les que els agrada tenir vidilla, però sense aclaparaments; viure en una ciutat amb bons paisatges que admirar, sense necessitat de desplaçar; i estar en un ambient cultural, comprar un pis a Lleida podria ser una opció perfecta per a tu, per aquestes i moltes altres raons, a continuació, t’expliquem.

Raons per convertir Lleida en la teva nova llar

1. Qualitat de vida

El primer que has de plantejar-te a l’hora d’escollir una nova llar on tirar arrels és la qualitat de vida que vols tenir. D’una banda, el nivell de vida, aclaparament i velocitat que necessites per sentir-te bé. Lleida és una ciutat que t’ofereix moviment diari, però sense grans bullícies de gent; i on no vas a tenir temps per avorrir-te, però sí per descansar. D’altra banda, la qualitat del lloc i del seu aire i poder construir una llar allunyada dels excessos de la contaminació, dels fums, del tràfic, del so, etc.

2. Bon ambient

Probablement, no consideris Lleida una ciutat top per a les sortides nocturnes, els barets que tant ens agraden i un bon ambient per poder anar de copes amb els amics i desconnectar de la rutina. Si és així, deixa dir-te que estàs en un gran error, ja que Lleida està considerada com una de les ciutats amb millor ambient d’Espanya tant per als més joves com per als adults, amb una gran diversitat i, sobretot, qualitat musical. Prepara’t a gaudir, entre moltes altres opcions de:

- Restaurants

- Bars musicals

- Discoteques

- Cocteleries

- Cafès

Però el bon ambient no és només nocturn, atès que Lleida té una gran quantitat de comerç perquè tinguis a la teva disposició qualsevol cosa que necessitis.

3. Ciutat cultural

Lleida és una ciutat mitjana, amb uns cent quaranta mil habitants i una llarga agenda cultural. Aquesta és una bona raó per comprar un pis a Lleida. Compta amb una preciosa cultura arquitectònica i alguns encara la denominen “el castell”, ja que es va convertir en una caserna després de la Guerra de Successió. El riu que travessa la ciutat; els seus màgics racons, com la catedral o l’ascensor, que és un mirador que et permet veure tota la Séu Vella; les seves tradicions i festes populars…

Té una llarga llista de museus i sales d’exposicions que admirar i que estan en contínua renovació per oferir les millors i més variades exposicions. D’altra banda, també compta amb dos teatres, un auditori musical, un conservatori, orquestres, mitjans de comunicació, biblioteques i un llarg etcètera.

Aquí et deixem un enllaç de l’Ajuntament de Lleida perquè coneguis l’ agenda cultural de Lleida i els seus propers esdeveniments: http://app.paeria.cat/agenda/

4. Sanitat i educació

Lleida compta amb un gran nombre de col·legis i instituts i la universitat en plena ciutat. Tant si estàs buscant una ciutat per viure i on poder continuar amb els teus estudis com si estàs pensant a formar una família, l’educació no és alguna cosa que hagi de preocupar-te en aquesta ciutat. El mateix diem de sanitat, ja que compta amb hospitals i ambulatoris per oferir el millor servei als seus habitants.

5. Treball

Diuen les males llengües que a les ciutats petites hi ha menys treball que en les grans, però Lleida és una de les quals té una menor taxa d’atur de tota Espanya. Té un gran nombre de llocs de treball tant de comerç com d’oficina.

A més, és una ciutat molt còmoda per treballar, gràcies a que no és tan gran com per haver d’agafar vehicles obligatòriament de cara a poder desplaçar-se. No tindràs problemes d’aparcaments ni que sortir amb més d’una hora d’antelació per poder arribar al treball sense problemes.

6. Comunicació

Com et comentava, el fet que no sigui una ciutat massa gran afavoreix la comunicació dins d’ella. Poder anar caminant als llocs és un avantatge saludable i còmoda, ja que no es triga massa a arribar a qualsevol part, atès que tot està molt bé connectat. Una altra opció és el transport públic i, si t’agrada anar amb bicicleta, tens habilitat el carril bici per tota la ciutat, sense riscos, gràcies a la seva baixa quantitat de tràfic.

La comunicació amb altres ciutats també és bona, ja que tens l’autopista A-2, l’autovia i les línies de tren. Si això no és suficient, tens l’AVE, per estar en un tres i no res en qualsevol part, com Madrid, Barcelona o Tarragona.

7. Qualitat de l’habitatge

Com a última raó, la qual no és menys important, has de saber que la qualitat de l’habitatge a Lleida és molt bona. Pots trobar un llarg llistat de pisos en venda amb les millors qualitats i a preus excel·lents. Al no ser una ciutat tan principal, com, per exemple, Barcelona, els preus són molt més baixos pels habitatges que tenen una gran qualitat. També pots trobar bones ofertes de cases individuals si prefereixes més intimitat que un pis i un major espai; cases adossades; o habitatges en urbanitzacions que compten amb les millors instal·lacions, com a piscines, zones verdes o pistes de tennis i pàdel.

Aquí et deixem un enllaç perquè facis un cop d’ull als pisos que s’estan oferint ara mateix:

https://www.api.cat/es/compra/viviendas/lleida/lleida

A més, si, finalment, et decideixes per comprar un pis a Lleida, *API és una gran opció per ajudar-te a escollir l’habitatge que més s’adapti a les teves necessitats, tant en localització com en qualitat d’habitatge, ja que tots els nostres agents immobiliaris són professionals de l’habitatge preparats per oferir-te el millor servei a l’hora de trobar la teva nova llar.

Aquestes són les 7 bones raons que avui t’expliquem per viure a Lleida, però no creguis que són les úniques. Com ja hauràs pogut comprovar, Lleida s’ha convertit en una ciutat moderna i preparada per a qualsevol tipus de necessitat que puguin tenir els seus habitants. Comprar un pis de Lleida és una gran oportunitat de la qual no vas a poder penedir-te. De fet, tot el contrari!

 

Troba el teu pis ara amb API.cat