Cases en arbres: dormir a l’ànima de la natura

Cases en arbres: dormir a l’ànima de la natura
Valora este articulo

Passar uns dies en una casa de fusta construïda en un arbre és una cosa que segurament, tots els nens i nenes voldrien fer. Dóna peu a imaginar moltes aventures i exploracions en plena natura. Doncs el que semblava alguna cosa ben infantil, s’està convertint en un somni que es pot fer realitat, també per als adults. T’ho expliquem a api.cat!

Les cases penjades en arbres són una cosa relativament nova a Espanya, van arribar fa aproximadament 15 anys. Amb l’auge de l’Eco turisme diversos hotelers de zones rurals van apostar per les cases en arbres com a allotjaments sostenibles, que a més de comprometre’s amb el medi ambient, garanteixen un experiència fascinant per a tant per a grans com para petits.

És el cas del recinte ‘Cabanes als arbres’ a Sant Hilari de Sacalm, Girona, que disposa de 10 precioses cases de fusta construïdes en arbres, adaptades a la mesura i a la naturalesa de l’arbre que les sosté. Tenen al voltant de 30 m2 de superfície i inclou el tronc al seu interior, que travessa la casa d’abaix a dalt.  La manera com s’accedeix a les cases dels arbres és mitjançant un divertit pont penjant.

Les cases no tenen electricitat ni aigua corrent per preservar al màxim el medi ambient, però et despertes amb el so dels ocellets i et serveixen l’esmorzar  amb una cistella encantadora que has de pujar amb una corriola. A tan sols uns metres està la masia, també molt acollidora, on et pots dutxar, menjar i banyar-te a la piscina. La llista d’espera és d’un any per reservar en caps de setmana.

A Espanya, també podem trobar cases en arbres al Parc Natural de Serra de Huétor, a 30 km de Granada.

Però si vols tenir-la només i sempre per a tu, també pots construir-te la teva. Necessites un terreny on hi hagi arbres robusts, sans i amb un mínim de 60 cm de diàmetre. Una casa senzilla, es pot construir en 3 mesos i ronda els 20.000 euros.

Si vols somiar més enllà et recomanem que vegis el programa ‘La meva casa en un arbre’ del canal de televisió Discovery Max, on Pete Nelson i el seu equip construeixen cases en arbres de somni, amb tot luxe de detalls i comoditats. Tan solament necessites el lloc i 60.000 euros.

 

T’ha enamorat aquesta idea? A nosaltres sí!

Foto 1: Pinterest
Foto 2: Cabanes als arbres
Foto 3: Cabanes als arbres
Foto 4: Discovery Max

Comments

  1. By Andrea

    • By Anna Gaya

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari