Les millors ciutats de Catalunya per viure connectats a Barcelona

Les millors ciutats de Catalunya per viure connectats a Barcelona
4.5 (90%) 20 votes

sitges-catalunya

Quan som joves, ho donem tot per viure en ple centre de la ciutat: podem anar caminant a tots costats, la bullícia no ens importa i tenir els bars a un pas és la nostra feblesa. Però conforme passen els anys, les nostres prioritats ja no són les mateixes. Tal vegada busquem més tranquil·litat, unes bones vistes o allunyar-nos una mica de l’enrenou que envolta a qualsevol ciutat gran. No obstant això, segurament el nostre lloc de treball segueixi estant a Barcelona, molts dels nostres amics visquin encara allí i, per què no, ens agrada passar temps a la Ciutat Comtal. Per això, a l’hora d’escollir entre les millors ciutats de Catalunya per viure, és important que estigui ben connectada amb Barcelona. Així, tindrem el millor dels dos mons. Per què renunciar a alguna cosa?

A més, en viure als afores de Barcelona, pots fer escapades més sovint i llogar una bonica casa de temporada com les quals t’ofereix Api tant a l’estiu, com en èpoques estivals més curtes.

Sis ciutats properes a Barcelona i molt bé connectades: cotxe, tren o autobús

Són moltes les ciutats que pots triar per començar una nova etapa en la teva vida i que estan connectades amb Barcelona a través del tren, l’autobús o el cotxe, però d’entre totes elles, hi ha quatre que no solament estan prop de la Ciutat Comtal, sinó que disposen de tots els serveis necessaris per fer vida allí (supermercats, col·legis, tendes…). Val la pena començar la cerca amb aquestes sis opcions que estan, sens dubte, entre les millors ciutats de Catalunya per viure!

Mataró

En El Maresme hi ha molts pobles on escollir, entre el qual es troba Mataró, la capital, amb 120.000 habitants. Està a tan sol a 47 minuts amb tren i té tot el que necessites per viure allí, incloses unes estupendes platges i un port esportiu.

El Masnou

És una altra de les ciutats que pertanyen a la localitat de Maresme i que està a 41 minuts amb tren de Plaça de Catalunya, encara que podem anar en bus o cotxe si ho desitgem. Disposa de tendes, empreses, col·legis alhora que nombroses opcions d’oci esportiu i espais naturals en els quals perdre’s en un dia de vacances.

Sant Cugat del Vallès

En el Vallès Occidental està Sant Cugat. Una zona acomodada, amb moltes opcions per als amants dels barris residencials. Està a 25 minuts de Barcelona i compta amb multitud d’espais per relaxar-se i desconnectar del treball.

La Garriga

Pertanyent al Vallès Oriental, La Garriga és un gran municipi, perfecte tant per gaudir de tranquil·les zones residencials com d’altres més animades, ja que disposa de centres comercials. Està a 48 minuts de la capital.

Castelldefells

En el Baix Llobregàt es troba Castelldefells, que està molt bé comunicada amb Barcelona i a tan sol mitja hora. Aquesta localitat és famosa perquè molts dels futbolistes del Barça tenen allí les seves mansions. Però no fa mancada ser milionari per viure allí! Hi ha opcions per a totes les butxaques.

Sitges

A 43 minuts de la Ciutat Comtal, Sitges és un dels pobles més populars de Catalunya. Tant que fins a té el seu propi festival fantàstic de cinema. Impossible avorrir-se aquí! Per descomptat, i igual que la resta de llocs dels quals parlem, té col·legis, tendes, espais verds i tot el necessari per començar una nova i apassionant vida en ella.

Beneficis de viure als afores de Barcelona

Són moltes els avantatges que té comprar un pis en un poble proper a Barcelona. A més de poder seguir en contacte amb la ciutat ben sigui per treball o per no perdre el contacte amb els nostres familiars i amics, tenim quatre beneficis més:

Els preus són més econòmics

Viure en una bonica ciutat costanera no costa el mateix que en ple centre de Barcelona. Si et decantes per la primera de les opcions, podràs invertir menys en el teu nou pis i, les despeses sobrants, destinar-los al disseny i a la compra del mobiliari. A més, igual que els pisos són més econòmics, el dia a dia també ho és.

Pisos més grans

En comparació de les opcions de compra que hi ha a Barcelona, els pisos disponibles als afores solen ser, a més de més econòmics, més grans. Ideal si estàs pensant a formar una família o celebrar reunions familiars en gran!

És més relaxant

Sabem que tota gran ciutat, inclosa Barcelona, és bulliciosa. El que té de bo viure als afores és que et dóna l’oportunitat de descansar d’això quan tornes del treball i, alhora, desconnectar del teu entorn laboral, que mai ve malament, veritat?

Major qualitat de vida

En general, la relació amb els veïns és molt més propera. Existeix una comunitat que tal vegada a Barcelona no trobis, a causa del ritme de vida que es porta. Als pobles, les tendes, els veïns i relació amb ells són més fluïdes i estretes.

Les nostres recomanacions

Segurament tens molts dubtes a l’hora d’escollir la que serà el teu habitatge definitiu, per això, el millor és buscar assessorament. No subestimis el que pot fer per tu un bon agent immobiliari! I en Api, estem desitjant ajudar-te perquè trobis el que cerques. Perquè hi ha tantes opcions com a pobles a Catalunya.

Finalment, abans de triar la que serà el teu habitatge, dedica un moment a pensar bé al teu pressupost. No solament el que costa el pis o la casa, sinó també les despeses addicionals com una possible reforma, si la necessita, la qual cosa et va a costar la mudança, la qual cosa vols invertir en mobiliari i les despeses de comunitat. Es tracta d’una planificació fonamental si no vols portar-te un esglai i que el teu pressupost pugi més del compte.

A més, entorn del pressupost, també és recomanable que la hipoteca no suposi més d’un 40% dels ingressos mensuals del nucli familiar. Moltes de les entitats fins i tot baixen aquesta estimació a un 30%.

Ara, tan solament queda començar a buscar! Comencem?

Contacta amb API.cat i resol tots els teus dubtes sobre lloguer i venda de propietats a Catalunya