Com influenciar els influencers (immobiliaris)?

Com influenciar els influencers (immobiliaris)?
Valora este articulo

Tècniques de màrqueting immobiliari

Com influenciar els influencers?

En aquest post hem recopilat algunes idees que pots aplicar per estrènyer relacions i guanyar-te la confiança dels influencers més interessants del sector immobiliari. Ara bé, potser abans d’entrar en això, caldria preguntar-se per què hauríem de fer-ho? És important tenir-los de nostre costat? Sense cap dubte la resposta és sí. En les notícies immobiliàries defensem amb rotunditat que influir en els influencers és una cosa que hauries de tenir en compte a l’hora de planificar les teves accions de màrqueting.

Multiplicaran la teva audiència

Comptar amb un nombrós grup de seguidors a les xarxes socials és fonamental per a consolidar l’engagement de la teva marca o negoci. La comunicació a través de les xarxes socials sobre i enforteix les relacions entre l’empresa i el client, perllongant-se la majoria de les vegades més enllà de l’operació de compravenda que els va posar en contacte.

No obstant això, aquesta classe de vincle no és fàcil mantenir. Una de les formes més eficaces de aconseguir-ho és aprofitant l’audiència dels influencers. Gràcies a la seva capacitat per orientar l’opinió i el comportament dels usuaris, podem aconseguir que tots dos girin al nostre favor. Dit d’una altra manera, l’objectiu és que els influencers del sector immobiliari que més ens convinguin parlin de nosaltres, dels nostres productes, la nostra forma de treballar, els premis que rebem, etc. Ah! i que ho facin bé. Vegem algunes tècniques que poden resultar útils per aconseguir-ho.

Primer, parla tu sobre ells

Esmentar en les xarxes socials el contingut que generen els influencers és una bona manera d’augmentar les possibilitats de que ells facin el mateix amb el teu. I és que és molt fàcil que comparteixin un post sobre ells mateixos que qualsevol altre, per molt interessant que sigui per al sector.

A més de dedicar-los un text complet, una excel·lent forma de nomenar i de pas iniciar a els acostament, és integrant en el contingut que voleu enviar. Com? Hi ha moltes maneres de fer-ho: fent-li una entrevista, gravant un podcast o demanant-li que opini sobre el tema que vas a tractar. Comprovaràs que en sentir-implicat en el teu post, el més lògic és que ho comparteixi en els seus perfils digitals.

Comparteix el seu contingut

D’aquesta manera, podràs demostrar al influencer que ell també pot “treure” alguna cosa de tot això. És a dir, que tu també arrossegues un públic propi que pot passar a engrossir les files del seu. Una relació beneficiosa per ambdues parts sempre serà més valuosa i duradora que una altra on només guanya un.

Contacta a la xarxa abans del cara a cara

Les relacions prèvies a les xarxes socials poden arribar a ser molt estretes. Per acostar posicions i guanyar-te als influencers seria bona idea en primer lloc identificar a aquells que més t’interessen, investiga i analitza què és el que fa, quin tipus de comentaris reben els seus post, quin és el perfil dels seus seguidors, com reacciona davant els comentaris negatius … També pots fer un comentari en un dels seus post i mostrar interès pel seu treball. Així trencaràs el gel i probablement hagis iniciat una nova i fructífera relació professional.

Ja et relacions amb els principals influencers del sector? Quines tècniques fas servir? Per què no les comparteixes amb nosaltres?