Inmotecnia, el I Saló de Tecnologia Immobiliària

Inmotecnia, el I Saló de Tecnologia Immobiliària
Valora este articulo

Celebració de RENT a París.

Saló de tecnologia aplicada al sector immobiliari

Només falten uns mesos perquè arribi a Barcelona Inmotecnia, el primer Saló dedicat a les noves tecnologies aplicades al sector immobiliari. L’esdeveniment tindrà lloc el proper mes de maig (dies 4 i 5) a les Reials Ataranzas de la capital catalana. En les notícies immobiliàries ens fem ressò de la seva anunci i et mostrem els principals aspectes d’un esdeveniment que, sens dubte, necessitava el sector immobiliari espanyol.

Un certamen molt esperat

Inmotecnia RENT està organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), a través de Barcelona Meeting Point, el col·lectiu API, importador de la idea i coordinador del saló a través de la seva empresa Tecnoapi i Realnewtech, empresa francesa que en 2013 va crear la fira RENT a París.

El Saló té com a objectiu proporcionar als professionals, ja siguin agents immobiliaris, promotors, arquitectes o advocats, tota la informació sobre les últimes innovacions en tecnologia aplicades al sector immobiliari. Per a això, l’organització ha previst preparar una zona d’exposició i una altra de conferències en què experts de diferents àrees, totes elles afins, participaran durant aquestes jornades inspirant al públic assistent amb la seva experiència en la matèria.

De París a Barcelona

El Saló neix inspirat en la fira RENT de París, la qual ha pres com a model donat l’èxit que va registrar l’any passat. Amb la celebració de Inmotecnia RENT es busca que la professió evolucioni i prosperi en totes la seva àrees. I és que totes elles tenen en la tecnologia una eina de treball amb enormes possibilitats. Així, els responsables de les àrees de màrqueting, gestió i administració interna, vendes i comercialització, així com, planificació de projectes, trobaran en Inmotecnia RENT una interessant font d’informació i el lloc perfecte per establir nous contactes que l’ajudaran a mig termini en la millora de resultats de les seves competències.

S’estima que aquesta primera edició comptarà amb més de 40 empreses expositores i tindran lloc al voltant de 15 conferències. Quant als visitants, s’espera que un important nombre d’ells procedeixi de la resta d’Espanya i dels països de la Mediterrània.

Inmotecnia RENT al món

Aquesta fira no només se celebra a París, també ha estat organitzada amb notable èxit als Estats Units. En el cas de París, conegut com RENT -Reial Estate New Technologies-, ja compta amb l’experiència d’haver celebrat quatre edicions de gran èxit. La qual cosa permet inferir que existeix un clar i creixent interès a tot el món per comptar amb un saló que vaig actuar com a interfície del sector immobiliari i el tecnològic. Així ho constaten les xifres: RENT ha passat en només quatre edicions de tenir 40 expositors i 1.000 visitants a assolir els 160 expositors i 3.000 visitants de la seva última edició celebrada del 8 al 9 de novembre.

Creus que les últimes tecnologies són una eina important per al sector immobiliari? Comparteix la teva opinió en el post. Ens encantaria conèixer-la.