Els pisos de lloguer millors comunicats de tota Catalunya

Els pisos de lloguer millors comunicats de tota Catalunya
5 (100%) 2 votes

Estar bien comunicado con Barcelona es una gran ventaja de los mejores pisos en alquiler o venta de CataluñaSabem que, quan t’enfrontes a la situació d’haver de llogar un habitatge, sorgeixen molts dubtes. Quin pressupost és el teu límit, triar una zona tranquilla o amb més enrenou, al centre de la ciutat o prop de la naturalesa, llogar plaça de garatge o no… Cada opció, té uns avantatges i desavantatges que has de valorar.

Si estàs pensant a llogar pis a Catalunya, has de llegir aquest article, en el qual et desvetllem el més important per triar un habitatge. Tampoc pots perdre’t les recomanacions del nostre extens catàleg de lloguers aquí.

La comunicació. Element imprescindible per llogar un pis

Si tries un lloc mal comunicat, la teva llibertat de moviment va a estar molt limitada. La teva vida va a ser complicada per no anar fàcilment al treball, als centres comercials, a les zones d’oci,…

En canvi, si saps triar i esculls un lloc ben comunicat, vas a estalviar en el teu ben més preuat: el teu temps. No et deixaràs mitja vida a viatjar tots els dies per obligació.

El millor d’aquesta opció és poder triar un lloc que s’adapti a tots els teus gustos i necessitats sense haver de balafiar diverses hores diàries en res. Per exemple, pots treballar en ple centre de Barcelona i viure en una zona tranquil·la, prop de la muntanya, que estigui a vint minuts amb tren.

A més, també vas a tenir a prop l’aeroport del Prat i port de la ciutat. La bona comunicació amb la capital també t’ajudarà a estar-ho amb la resta del món.

Les zones millor comunicades de Catalunya

Per ajudar-te en la teva elecció, hem seleccionat els llocs millor comunicats amb Barcelona.

Totes les localitats de llistat tenen un bon accés per carretera. Però hem pres com a referència aquelles des de les quals pots accedir a la Plaça de Catalunya en menys de mitja hora amb transport públic.

La raó és que, si vas en el teu vehicle particular, sofriràs gran quantitat de retencions i embussos en aquestes vies; i, sobretot, en la B-10, en hora punta. Hi ha moltes línies d’autobús, però no són poques les ocasions en les quals també els afecten.

Els transports que et recomanem són, especialment, el tren i metre. Tenen amplis horaris i suficients itineraris per moure’s adequadament i estan ben enllaçats, en el cas de necessitar un transbord.

L’Hospitalet de Llobregat

Amb més de 250.000 habitants, és el segon municipi amb més població de tota la Comunitat Autònoma. Està molt prop del centre de Barcelona, a 8 km.

És un dels llocs preferits per la gent que es muda per treballar a Barcelona, però no vol viure al centre. Tal vegada sigui el lloc millor comunicat amb la ciutat i té molts serveis: restaurants, hotels, cinemes, museus o parcs.

Per desplaçar-te al centre, el millor és agafar qualsevol de les tres línies de tren disponibles (R1, R3 i R4) per arribar en 12 minuts. Una altra opció és la línia L1 del metre, que et deixarà al final del recorregut en menys de quinze minuts.

Badalona

És una altra de les ciutats grans de l’entorn de Barcelona. Té uns 30.000 habitants menys que L’Hospitalet, però també és un lloc molt complet, quant a comunicació i serveis. Se situa a 12 km del centre.

És un lloc molt tranquil i bastant segur. El soroll és mínim, no té embussos i és bastant fàcil aparcar. Té platja a la mateixa ciutat i la muntanya està molt a prop.

Et recomanem que triïs el tren com a transport, ja que amb la línia R1 estaràs al centre en menys de vint minuts.

Santa Coloma de Gramenet

Dista del centre sol 9 km. El seu origen està en el Neolític i té una mica més de 100.000 habitants.

És una altra de les localitats molt bé comunicades. A més de tots els serveis que necessitis, també és ciutat universitària, on es troben diversos centres, amb més de vint titulacions.

La millor forma de moure’s és utilitzar el metre. Per arribar a Barcelona, cal agafar primer la L9N i enllaçar després amb la L1. Entre els dos metres, trigues menys de vint minuts. Encara que has d’afegir uns de l’espera entre l’un i l’altre.

Cornellà de Llobregat

És una ciutat que podríem definir de grandària mitjana. La seva bona ubicació facilita les comunicacions amb altres llocs de la província i té una bona quantitat de serveis. Està a menys de 20 km del centre.

Unes dels seus avantatges són les inversions que ha fet l’ajuntament per naturalitzar l’espai públic i la seva aposta per la cultura.

El tren és el mitjà més apropiat per desplaçar-se. Amb les línies R1 i R4, triguem quinze minuts fins a la nostra destinació. Amb metro, cal enllaçar la L5 amb L1, amb, més o menys, vint-i-cinc minuts de recorregut entre els dos.

Sant Boi de Llobregat

A 16 km, és una altra ciutat en la qual no vas a tenir problemes per anar a fer a la compra o als locals de restauració.

És un lloc tranquil i segur. Si t’agrada la naturalesa o practicar esport fora de la ciutat, d’una banda, tens el riu Llobregat; i, per una altra, la muntanya de Sant Ramon.

El mitjà més ràpid és el metre. Pots arribar al centre en vint-i-cinc minuts, enllaçant la L8 amb la L1.

Viladecans

A una mica més de 20 km de Barcelona, amb més de 65.000 habitants.

És un lloc on vas a trobar una gran activitat cultural. Exposicions, visites guiades o clubs de lectura. El millor és fer un cop d’ull a les notícies de la web de l’ajuntament, per estar al dia.

Pots utilitzar el tren amb la línia R2 i enllaçar a Barcelona–Sants amb la R1, R3 i R4. En gairebé mitja hora ja estaràs al centre.

Altres ciutats ben comunicades

A més de les quals has llegit, existeixen altres ciutats que també estan a prop. En aquest cas, a unes tres cambres d’hora:

- Sabadell és una ciutat gran i vas a tenir molts serveis a la teva disposició.

- Sant Cugat del Vallès i Rubí tenen moltes zones residencials, on vas a trobar molta tranquil·litat.

- Sitges, Sant Vicenç dels Horts i Martorell no arriben als 30.000 habitants, però són llocs que tenen el seu encant.

 

Lloga el teu pis a amb totes les garanties