Els millors plans i concerts a Barcelona de 2018

Els millors plans i concerts a Barcelona de 2018
5 (100%) 1 vote

planes-barcelona-2018La capital de Catalunya ofereix una infinitat de possibilitats tot l’any, tant culturals com a musicals i d’oci. La condició privilegiada en l’Arc Mediterrani i la seva proximitat als principals centres de gravetat europeus afavoreixen aquesta circumstància.

En aquest article et proposem els millors plans en Barcelona de 2018. Anem a realitzar un petit resum de les possibilitats que tens durant tot l’any.

Esdeveniments a Barcelona en 2018

En primer lloc, has de recordar que determinats recintes de la ciutat, com els museus o edificis monumentals, compten amb infraestructures obertes durant tot l’any. Visitar el Museu Nacional d´Art de Catalunya, el Museu d´Història o la Sagrada Família, per posar tres exemples, és alguna cosa que sempre pots fer. D’altra banda, també has de saber que alguns esdeveniments tenen periodicitat setmanal o mensual.

En segon lloc, tingues present que alguns esdeveniments tenen data predeterminada, però uns altres encara no compten amb ella i l’hem de donar orientativa, basant-nos en anys anteriors. En qualsevol cas, considerem que aquesta selecció és prou interessant.

Concert de Lady Gaga

Lady Gaga va haver de reprogramar els seus concerts a Barcelona per motius de salut, però ja estan confirmades les seves dates en 2018. En el Palau Sant Jordi els dies 14 i 16 de gener, encara que els que hagin comprat entrades abans no s’han de preocupar.

D’aquesta forma, podràs gaudir de l’espectacle musical i coreogràfic de la diva nord-americana.

Concert de Metallica

Parlar de heavy és fer-ho de Metallica; un dels grups més veterans del gènere, en actiu des de 1981. Compta amb una legió de fans a tot el món i, si t’agrada el seu estil musical, has de saber que tocaran a Barcelona.

El 7 de febrer realitzaran el concert dins del seu Worlwide Tour de 2018. La cita també és en el Palau Sant Jordi.

Fira d’Abril de Catalunya

A Catalunya se celebra la segona fira d’abril més important del món, solament per darrere de la de Sevilla. La important comunitat andalusa, que ronda el milió de persones, porta dècades realitzant aquest esdeveniment a l’àrea metropolitana de Barcelona. En l’actualitat, se celebra a l’espai Fórum i és una oportunitat per al ball, gaudir de diferents possibilitats gastronòmiques o pujar-se a alguna de les atraccions que s’obren.

Encara no estan confirmades les dates per a l’edició de 2018, però sol celebrar-se a la fi d’abril i principis de maig.

Campionat Nacional de Lliga de Futbol

Barcelona compta amb dos equips de futbol en la Primera Divisió, el FC Barcelona i RCD Espanyol. És difícil no coincidir un cap de setmana, que no sigui d’estiu, en el qual no hi hagi futbol, ja sigui en el Camp Nou o l’estadi de Cornellà-El Prat. També has de tenir en compte que, depenent del club, també es realitzaran trobades de competicions europees o Copa del Rei els dimarts, dimecres i dijous.

És una bona oportunitat per aprofitar el cap de setmana, ja que les comunicacions en transport públic faciliten els desplaçaments.

Festival Grec

Una de les queixes habituals del barceloní era que l’estiu semblava una època estèril referent a esdeveniments culturals. El Festival Grec, que se celebra durant els mesos de juliol i agost en el teatre homònim, en Montjuïc, ofereix una programació variada, en la qual s’inclouen representacions teatrals, circ, dansa i música.

Aquest esdeveniment és el principal referent per a les representacions internacionals que es duen a terme durant l’època estival i en 2018 celebrarà la seva edició número 42.

Llogar pis a Barcelona

Barcelona sí pot oferir una oferta cultural rica i variada durant tot l’any. Per tant, aquesta és una qüestió que no t’haurà de preocupar massa. D’altra banda, si vius a la ciutat, tindràs accés a descomptes o exempcions per visitar determinats llocs, com els museus públics o el Parc Güell, que és gratuït per als residents.

Si vas a llogar un pis a Barcelona, l’accés a esdeveniments culturals no hauria de suposar una preocupació; atès que, a més, encara que estiguis relativament allunyat del centre, la xarxa de transports públics et facilita les coses. El districte de Sant Andreu, per exemple, compta amb xarxa de metro, rodalies Renfe i autobusos. A més, també convé que tinguis present que, en els últims anys, aquesta xarxa s’ha ampliat i arriba a llocs on abans no ho feia.

El lloguer és una bona opció si no tens una perspectiva clara de residència a llarg termini, ja que et dóna més llibertat. És una bona opció per singles o persones amb un treball temporal amb no més d’un o dos anys de perspectiva. En API Catalunya tenim una àmplia varietat de pisos i locals de lloguer en tota la Comunitat Autònoma.

Comprar un habitatge a Barcelona

Si vols comprar un habitatge a Barcelona, has de tenir en compte dos factors, abans de gens, per poder realitzar la transacció:

1. L’habitatge a Barcelona ha pujat en els últims tres anys, però sembla que el preu s’està estabilitzant; i, a curt termini, no hi ha perspectiva de més pujades.

2. Depenent del barri i districte, l’oferta és més o menys elàstica, de manera que no en totes les zones els canvis de preu són els mateixos, ni en termes absoluts ni en relatius.

Per tant, hauràs de valorar per a què vols l’habitatge. En cas de voler comprar per viure, est, probablement, sigui un bon moment, ja que el mercat no va a tendir a l’alça durant els propers mesos. Ara bé, si busques l’habitatge com a inversió de futur, hauràs de ser més selectiu i buscar determinats llocs.

En API Catalunya, en comptar amb personal qualificat i col·legiat, podem recomanar-te l’immoble que més s’ajusti a les teves preferències i necessitats. A més, oferim transparència des del primer moment, de manera que les taxacions en el preu de compra o lloguer es realitzaran basant-nos en criteris de mercat.

Si desitges llogar o comprar un pis, nosaltres et podem ajudar. T’animem al fet que visitis nostra web per tenir més informació sobre els serveis que t’oferim.

Troba el teu pis ara amb API.cat