Reformes que revaloritzen la teva llar

Reformes que revaloritzen la teva llar
Valora este articulo

revalorizar casaTant si vols vendre com si estàs pensant en llogar el teu pis. Hi ha reformes que ajuden a que la teva casa es valori l’alça. Avui a api.cat et mostrem alguns canvis perquè puguis sortir guanyant.

Un dels motius per baixar o pujar el preu pot ser en funció de les reformes que toqui fer, si els futurs inquilins saben fonamentar les reformes per pressionar a la baixa … llavors tens un problema.

Tingues en compte que abans de pensar en revaloritzar el preu del teu habitatge cal fer algunes reformes obligades: avaries, instal.lacions, … ja que si no fas el bàsic ja pots canviar o reformar que el possible comprador o inquilí et va a demanar el bàsic .

Per això, encara que ens sembli que perdem diners, a la llarga pot ser que la inversió ens surti a compte. Així que et mostrem algunes reformes amb les que podries revaloritzar casa teva.

  • Canviar la cuina:

Cal fer una mica de treball de camp i amb l’ajuda d’un professional veure les tendències que es porten, encara que t’aconsellem que no abusis i optis per una cosa més aviat neutre. Canviar els taulells o invertir en nous electrodomèstics si vols llogar, poden fer que el client s’interessi més per casa teva. I una cuina actual pot ajudar-te més, que una amb un estil dels anys setanta.

  • Reformar el bany

El mateix passa amb el bany, tampoc cal fer grans arranjaments. Simplement  s’ha d’actualitzar: dutxa en lloc de banyera, canviar la pica, augmentar l’espai d’emmagatzematge.

  • Pintar:

Opta per colors neutres com el blanc i el beix i fes que el teu pis sigui el més impersonal possible, per no crear la sensació al possible comprador o inquilí que està envaint el teu espai personal.

  • Posar terra de fusta:

A qui no li agrada el terra de fusta? No passa mai de moda i es pot combinar amb diferents estils decoratius. És més, pots trobar parquets sintètics i a bon preu.

  • Arreglar l’exterior

Les primeres impressions són importants per generar bones sensacions i que se sentin interessats en comprar o llogar. No solament és arreglar el jardí, si tens; és canviant la bústia de la casa de Vic o donant una capa de pintura a les reixes.

Quines reformes has fet per revaloritzar la teva casa?

Foto: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari